Неділя, 13.07.2025, 23:02:49
Головна
Breket
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Улюблені книги
CaspianДата: Пятниця, 14.03.2008, 22:49:41 | Повідомлення # 1
Прихильник
Група: Провіренні
Репутація: 1
Статус: Offline
Реноме українців як найосвіченішої нації давно в минулому. Люди рідко беруть в руки книги. Але мова у нас непроте.
Кілька років тому мені до рук потрапила книга К.С.Льюиса "Хроніки Нарнії" а пізніше - "Листи Крутеня". Його книги перевернули мій світогляд і назавжди змінили мене як людину. Яка книга для вас стала поворотною у житті?
Прикріплення: 9436123.jpg (60.3 Kb)

QUO VADIS?

Повідомлення відредагував Caspian - Неділя, 16.03.2008, 09:28:52

serjsisterДата: Субота, 15.03.2008, 12:46:34 | Повідомлення # 2
Розвідувач
Репутація: 2
Книги.....щож велика сила!!!!Читаю не так багато,але люблю читати.....Півроку тому взяла в руки "Культ" Дереша,і це перевернуло мене догори ногами!Починались відзеркалення мого світу,ілюзії не покидали мене протягом тижня.Казали,що ця книга не для слабонервових...але не думала,що настільки!Згодом почала писати власну...книгу,досі пишу,трагізм натуральний!!!Думаю покажу її тіки близьким друзям,що не подумають,що я помішана на смерті....Ідемо далі....Дереш "Поклоніння ящірці" ..хм цікава книга...знову бачимо жорстокість гопів,що передається на хіппі,знову вбивство........Перед тим читала "Архе"-описати неможливо,це великий потік свідомості,читаєш і думаєш "Де я?Що тут роблю?"Зараз на руках "Трохи пітьми",думаю тижні відходу від книги забеспечені....
Що ж досить про Дереша.Підемо до взагалі інакшого жанру,а саме фентезі...Джон Рональд Руєл Толкієн "Володар перстнів" дуже мене захопив........ну прочитати трилогію за тиждень взагалі можливо,але все ж.Взагалі мені цю трилогію подарили батьки на якесь свято,коли мені було 10 років.Звичайно малою не зрозуміла цього шедевру,от і покинула не дочитавши навіть четвертинки першої книги........покинула на 5 років!!!Не розумію зараз,як я могла???
Але все ж розум прийшов до мене.....і одного чудового літнього дня,не маючи що робити,якраз на тругий день після приїзду з тобору,вирішила щось почитати....піднялася в бібліотеку за Стусом,але взяла зовсім іншу книгу....чому?Стало мені цікаво про ж там?Так відкрився для мене новий жанр,почались зовсім інші думки,мрії,ніхто мене не впізнавав....але я знайшла себе.......
Також прчитала повнісю Гаррі Поттера.Сподобалась?Лише на початках,а читала лише щоб дізнатись,чим же все закінчиться...і я дочекалась...кінець не вразив...ЗОВСІМ!!!!!!!!Звичайна казка,хоча і цікавому руслі написана
Книги-це вічна тема.Зараз дуже хочу прочитати "Хроніки Нарнії"........може я знову змінюсь

З мрії також можна зварити варення, якщо додати фруктів і цукру...

СонечкоДата: Субота, 15.03.2008, 15:37:05 | Повідомлення # 3
Розвідувач
Репутація: 0
Книги дипомагають нам зрозуміти життя, не зробити дурнуватих помилок інколи навіть побороти власні страхи. Такою книгою для мене стала книжка Анхеля де Куатє "Схимник". ВОНА ЦІЛКОВИТО ЗМІНИЛА МОЄ СТАВЛЕННЯ ДО СМЕРТІ!!! Раніше я її боялась, а зараз досить часто дивлюсь їй у вічі інколи навіть граюсь з нею. happy Це ду-у-уже класна книжка!!! Раджу вам її прочитати.

serjsisterДата: Субота, 15.03.2008, 21:00:50 | Повідомлення # 4
Розвідувач
Сонечко, а даш мені почитати?

breketДата: Вівторок, 18.03.2008, 17:51:35 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Адміністратор
Читати можна все.

Особливо моъ ысторыъ book

CaspianДата: Пятниця, 04.04.2008, 20:01:29 | Повідомлення # 6
Прихильник
Репутація: 1
Ні, Брекет! Ти, я бачу, дуже часто схильний глибоко помилятись! Не все можна читати, а твої (як і мої) історії слід читати взагалі в останню чергу. Ти що ставиш себе в один регістр з такими письменниками планетарного маштабу як Толстой чи Достоєвський?
Найперше треба читати віктаріанських письменників (як от Діккенс і Теккерей) за ним йдуть російських класики, Толкієн і Льюїс стоять, як завжди, в авангарді. Я вже не кажу про античних авторів як от Арістотель, Геродот і Платон, а також Горацій і Вергілій. Не треба читати Бегбедера, "Майн камфт", Талмуд чи Кабалу. Треба памятати що є на світі книги дію яких можна зрівняти лише з дією наркотику, книги які можуть завести несподівано куди. За небесного кольру палітуркою може ховатись біблійний змій, а читалний зал бібліотеки - місце водночас чудове і фатальне...

Додано (04.04.2008, 20:01:29)
---------------------------------------------
скромне питання: ти не вважаєш за потрібне відписувати чи ти не маєш що сказати?

QUO VADIS?

serjsisterДата: Середа, 09.04.2008, 23:03:50 | Повідомлення # 7
Розвідувач
Знаєш,в мене до тебе подібне питання......))))можливо,в нього часу немає))))) angel
Але ти бесумнівно правий,не все можна читати,от я наприклад ніколи не візьму в руки "Код да-Вінчі" Дена Брауна....

СонечкоДата: Пятниця, 06.06.2008, 00:41:35 | Повідомлення # 8
Розвідувач
Вібач, шо відповідаю ззапізненням!!! Вона не моя(нажаль), але я її обов"язково придбаю до своєї міні колекції!!! Отож тіко вона буде у мене на руках зразу дам тобі!!!!

serjsisterДата: Субота, 14.06.2008, 18:22:34 | Повідомлення # 9
Розвідувач
Зразу не вийде....це мінімум займе 2 години=))))

СонечкоДата: Субота, 14.06.2008, 23:13:30 | Повідомлення # 10
Розвідувач
Добро!!!)))))))))

KarawanVLДата: Вівторок, 01.07.2008, 15:09:12 | Повідомлення # 11
Учасник
Репутація: -3
КНИГА це БІБЛІЯ і Протилежну книжку до БІблії

І хай поможе Нам Бог!!!
С.К.О.Б. А У-У-У
Караван
Вовча Ліга

СонечкоДата: Вівторок, 01.07.2008, 15:12:39 | Повідомлення # 12
Розвідувач
Караван не тупи!!!! Тут мається на увазі з художньої літератури!!!!!!!!!!!!!????

KarawanVLДата: Середа, 02.07.2008, 10:28:56 | Повідомлення # 13
Учасник
художність є у кожній книжці просто її треба знайти

І хай поможе Нам Бог!!!
С.К.О.Б. А У-У-У
Караван
Вовча Ліга

СонечкоДата: Середа, 02.07.2008, 11:38:14 | Повідомлення # 14
Розвідувач
Добре!!!Вибачте таку тупу приземленість!!!

KarawanVLДата: Середа, 02.07.2008, 12:09:39 | Повідомлення # 15
Учасник
нічого. з ким не буває

І хай поможе Нам Бог!!!
С.К.О.Б. А У-У-У
Караван
Вовча Ліга

• Сторінка 1 з 2
  • 1